Transferimi

Po ndërroni shtëpinë? Mos u shqetësoni, ne ju ndihmojmë të transferoni linjën.

Kur jeni ndryshuar shtëpi apo zyra, linjen e internetit Abissnet e “merrni me vete”, në adresën tuaj të re. Mjafton të kontaktoni Abissnet, për të organizuar transferimin e linjës së internetit në adresën tuaj të re.

Absolutisht që po! Ju mund të konfiguroni internetin tuaj përpara se të hyni në shtëpi, përmes faqes sonë të webit ose përmes telefonit. Por për të bërë transferimin e linjes në adresën tuaj të re, mund t’ju duhet të paguani një tarifë.

Me Abissnet, ju mund të kaloni në një shërbim interneti që ofron besueshmëri të madhe dhe një lidhje të shpejtë. Ne e dimë se interneti është jetik për ju, ndaj ju ofrojmë mundësinë për të sjellë Abissnetin internet në shtëpinë tuaj të re. Nëpërmjet procesit të lëvizjes së shërbimit tonë, do t’ju sigurojmë një lidhje të shpejtë dhe cilësore në shtëpinë tuaj të re, duke ju lejuar të qëndroni të lidhur dhe të përdorni internetin me fibër optike. Ju do të përfitoni nga shpejtësia e rrjetit tonë me teknologjinë e fibrave optike dhe shërbimin e kujdesit ndaj klientit që është në nivelin më të lartë. Përveç kësaj, ekipi ynë i specializuar do të jetë aty për tju ndihmuar në çdo hap dhe për të siguruar që transferimi juaj të jetë një eksperiencë e lehtë dhe e suksesshme për shërbimin e internetit. Nëse jeni gati të bëni lëvizjen tuaj më të lehtë dhe të siguroni një lidhje të shpejtë, të sigurt dhe të besueshme, kontaktoni Abissnet sot dhe zbuloni se çfarë ofrojmë ne për internetin në shtëpinë tuaj të re. Nuk ka nevojë të kompromisoheni me internetin-kaloni në Abissnet dhe përjetoni lidhjen me internet më të mirë që meriton.