Shpejtësi dhe stabilitet për transmetim 4K-përvoja e rrallë e Abissnet për shikim të videove me cilësi të lartë.

Abissnet ofron internet me shpejtësi të lartë dhe stabilitet për transmetimet 4K. Kjo do të thotë se mund të shikoni video me cilësi Ultra HD streaming me cilësi të lartë dhe pa probleme, pa ndërprerje dhe me shkallë të ulët të buffering-ut.

Shpejtësia dhe stabiliteti i internetit të Abissnet siguron një përvojë të padiskutueshme të shikimit të videove me cilësi të lartë, si dhe një transmetim të shpejtë të të dhënave të tjera në rrjet.

Ende nuk jeni të sigurt?

Të dhëna të pakufizuara për transmetim të pakufishëm.

A e dini se Netflix përdor rreth 1 GB të dhëna për çdo orë transmetim? Kjo shkon në 3 GB/orë nëse jeni duke transmetuar në HD, dhe 7 GB për Ultra HD. Pra, nëse keni një kufi mujor të të dhënave, mund ta përdorni shpejt.


Kjo është arsyeja pse të gjitha paketat tona vijnë me të dhëna krejtësisht të pakufizuara-kështu që ju mund të transmetoni, shkarkoni, shpërndani dhe shfletoni sa të doni, kurdo që dëshironi.

Nuk e dini ndryshimin mes Gb dhe Mbps?
Mos u shqetësoni. Ne kemi gjithcka që duhet të dini këtu.

Të ndërpritet transmetimi? Mos harroni rëndësinë e Upload-it.

Nëse jeni një përdorues interneti, e dini se shpejtësia e shkarkimit është një faktor i rëndësishëm për përvojën tuaj online. Por, a keni menduar ndonjëherë për ngarkimet tuaja? Kur ngarkoni një video në rrjetet sociale ose dërgoni një email me një dokument të madh, kohëzgjatja e ngarkimit mund të ndikojë në produktivitetin tuaj dhe në përshtypjen e përdoruesve të tjerë.

Kjo është arsyeja pse duhet të mbani parasysh edhe ngarkimet tuaja, jo vetëm shkarkimet. Mos harroni për ngarkimet dhe zgjidhni një shërbim interneti të shpejtë dhe të besueshëm si ai i Abissnet.