Keni nevojë për ndihmë?

Nëse keni nevojë për ndihmë, faqet tona të Ndihmës në internet kanë pikërisht ato që po kërkoni. Ne ju informojmë për ruterat, faturat, shpejtësinë dhe instalimin-plus shumë të tjera. Tashmë je klienti Abissnet? A e dini se mund të merrni ndihmë nga ekipi ynë mbështetës duke plotësuar të dhënat tuaja në Llogaria ime? Ajo çfarë ju duhet të bëni është të plotësoni detajet e pyetjes suaj dhe ne do t’ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

Kontaktoni

Unë jam (Ju lutem zgjidhni)
**Duke dhënë të dhënat e mia, unë pranoj përpunimin dhe ruajtjen e këtij informacioni në përputhje me Politikën e Privatësisë dhe duke përdorur këto detaje për të më dërguar informacion në lidhje me shërbimet e Abissnet.