Për ju që jeni të përkushtuar ndaj lojrave, interneti nuk është thjesht një mjet, është një nevojë. Dhe ne, në Abissnet, kuptojmë rëndësinë e një lidhjeje të shpejtë dhe të qëndrueshme kur luani lojërat tuaja të preferuara.

Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë internet me fibër optike, duke ju garantuar shpejtësi të larta. Dhe ju e dini që interneti i shpejtë është më shumë se thjesht një shërbim-është stil jetese. Bashkohu me ne në Abissnet dhe lini që interneti t’u ndihmojë të arrini objektivat tuaja në lojë.

Interneti më i mirë për lojtarë

Me internetin tonë të fibrës optike, mund të shkarkoni lojrat dhe përditësimet më të fundit në çast,
filloni të luani në më pak kohë dhe qëndroni në lojë për më gjatë.

Lidhje e shpejtë
internet

Për lojtarët, një lidhje e shpejtë është thelbësore për t’u kthyer në lojë sa më shpejt. Shkarkoni lojëra Xbox në më pak kohë dhe filloni të luani me paketën tonë 1 Gb (shpejtësia mesatare 900 Mbps). Shkarkoni një lojë të tërë Xbox 25 GB në vetëm 3.42 minuta.

Shpejtësia e ngarkimit dhe shkarkimit

Me 150 Mb e lart, lojtarët mund të përjetojnë një shpejtësi të shpejtë të ngarkimit dhe shkarkimit të lojërave, duke mundësuar transmetim pa probleme në 4K dhe postim të lojërave në sekonda.

Stabiliteti

Nuk ka asgjë më të ndërlikuar sesa të humbasësh një lojë të rëndësishme për shkak të një lidhjeje të dobët interneti. Me Abissnet mund të jeni të sigurt që do të keni një lidhje të qëndrueshme në të gjitha momentet e lojërave tuaja të preferuara.

Kalimi në Abissnet Internet Fiber Optike është tepër i lehtë

Bëhu i pari që luan lojërat e fundit me internetin më të shpejtë në qytet-vetëm me Abissnet Fibër Optike!

Nëse doni të zbutni stresin nga shkarkimi i versioneve të reja të lojërave, ne jemi zgjidhja juaj. Me shpejtësinë mesatare prej 900 Mbps dhe internetin Fiber Optik, ju mund të shkarkoni një lojë të tërë vetëm për disa minuta. Pra ju mund të filloni të luani në më pak kohë se ç’mund të imagjinoni!

Përfitoni nga paketat tona 50Mb, 150Mb, 500Mb ose 1Gb dhe bëhuni i pari që luan!

Sa shpejt mund të shkarkoni një lojë 25 GB?

50 Mb

Shkarkoni në 1orë e 6 min. dhe 40 sek.

150 Mb

Shkarkoni në 22 min. e 30 sek

500 Mb

Mb Shkarkoni në 6 min. e 40 sek.

1 Gb

(Shpejtësia mesatare 900 Mb) Shkarkoni në 3 min e 42 sek.