Në Abissnet, jemi të përkushtuar për të ofruar shërbim interneti me fibër optike që është super i shpejtë, i qëndrueshëm dhe i përballueshëm ekonomikisht për ju. Por, ne nuk jemi vetëm një kompani interneti – jemi gjithashtu një komunitet me programin “Refero një mik”. Kur referoni një mik në Abissnet, ju, jo vetëm që do të ndihmoni një person tjetër të gjejë shërbimin e internetit të shpejtë e cilësor, por edhe ju do të përfitoni një muaj të plotë shërbim interneti falas. Nëse jeni tashmë një klient i Abissnet, nuk ka gjë më të lehtë se të referoni një mik: Thjesht plotësoni formularin e referimit. Nëse miku tuaj aktivizon një paketë shërbimi me Abissnet, ju do të merrni një muaj shërbim interneti falas. Është kaq e thjeshtë! Dhe nëse nuk jeni ende klient i Abissnet, ka akoma më shumë arsye për të provuar shërbimin tonë te internetit. Ne ofrojmë shpejtësi interneti deri në 1 Gbps, pajisje te fundit, suport të plotë 24/7 dhe paketa shërbimi të ndryshme për të përputhur nevojat me buxhetin tuaj. Referoni një mik sot dhe bëhuni pjesë e komunitetit Abissnet! E ke një mik që ka nevojë për internet? Referoje tek Abissnet dhe fito një muaj shërbim interneti falas!

Si funksionon Refero një mik?

Ju i tregoni mikut tuaj
për Abissnet dhe i sugjeroni të
marrë shërbimin tonë.

Ata zgjedhin
'Unë u referova' dhe futin
adresën tuaj të emailit.

Ju përfitoni
1 muaj internet
FALAS.

Mos e mbani sekretin vetëm per vete-ndihmoni miqte dhe familjarët tuaj të ndryshojnë në Abissnet

dhe të përfitojnë nga interneti me shpejtësi deri ne 1 Gbps dhe Shërbimi i dedikuar 24/7.

Apliko & Përfito