Internet i zyrës së shtëpisë

A e keni menduar ndonjëherë se si mund të bëni punën tuaj më produktive absolut duke punuar nga shtëpia?

Me internetin tonë të shpejtë me fibër optike, mund të bëni më shumë në më pak kohë. Mund të punoni nga kudo, në mënyrë të pavarur dhe me performancë të lartë. Shfrytëzojeni mundësitë që ju ofrojnë teknologjia dhe interneti ynë i shpejtë për të qenë më produktiv në punën tuaj nga shtëpia.

Fibra optike nga Abissnet-puno nga shtëpia me liri dhe lehtësi!

Plane fleksibël

Zgjidh shpejtësinë që ti do-Përshtatni paketën tuaj dhe shfrytëzoni internetin në mënyrën që dëshironi.

Shpejtësi Turbo

Shkarko dhe ngarko në shpejtësi turbo me Abissnet.

Gjithmonë i besueshëm

Shpejtësi dhe stabilitet i paparë-Fibra optike në shtëpinë tënde.

Zgjidhni paketën e duhur

Të dish se cilën paketë të zgjedhësh do të thotë të dish se për çfarë ju nevojitet.
Sa më shumë të përdorni internet, aq më shumë shpejtësi do t’ju duhet.

Nëse përgjithësisht dërgoni email dhe bashkëngjitjet tuaja janë nën 20 MB, mund të zgjidhni një prej paketave tona me shpejtësi të mesme si 50 Mb ose 150 Mb.

Për videokonferencë ose për t’u lidhur me njerëz të tjerë, zgjidhni paketën tonë 150 Mb ose 500 Mb.

Nëse keni nevojë për të ndarë skedarë të mëdhenj ose për të shkarkuar software të fuqishëm, zgjidhni paketën tonë 500 Mb ose 1 Gb për të siguruar një lidhje të shpejtë dhe qendrueshme.

Nuk e dini ndryshimin mes Gb dhe Mbps?
Mos u shqetësoni. Ne kemi gjithcka që duhet të dini këtu.

Pse lidhja e internetit tonë në shtëpi është kaq e mirë?

Siguria e një lidhjeje të fortë dhe të shpejtë të internetit në shtëpinë tuaj është thelbësore, sidomos në një kohë kur shumë prej nesh punojnë nga shtëpia. Fibra optike deri në pronën tuaj, si ajo që ofrohet nga ne, sjell lidhjen e internetit direkt në shtëpinë tuaj, duke garantuar një shpejtësi dhe besueshmëri të plotë.

Kur lidhja juaj e internetit është e fortë dhe e shpejtë, ju mund të bëni detyrat tuaja me lehtësi dhe pa stres. Me shpejtësi të larta, mund të shkarkoni dokumente dhe të ngarkoni punën tuaj pa pritur orë të tëra për të përfunduar.

A e dinit?

Nuk ka dyshim që në kohët e sotme, lidhja e internetit është shumë e rëndësishme, veçanërisht kur punojmë nga shtëpia ose komunikojmë me miqtë dhe familjen në mënyre virtuale. Kështu që, të sigurohemi që lidhja jonë në internet është e mjaftueshme për nevojat tona, është gjithmonë e rëndësishme. Skype rekomandon të paktën 1.5 Mbps, ndërsa Apple FaceTime rekomandon të paktën 3 Mbps.

Me fibra optike te Abissnet, shpejtësia minimale e ngarkimit është 5 Mbps, kështu që jeni gati për të bërë videokonferenca, dërguar email dhe ndarë skedarë të mëdhenj pa probleme. Ne sjellim fibrën tonë drejt e në pronën tuaj, duke siguruar një lidhje të fortë dhe të besueshme, që mund t’ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja në internet.

Mbështetja që ju duhet

Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është gjithmonë gati për t’ju ndihmuar në çdo kohë dhe me ccdo problem. Nëse keni pyetje në lidhje me llogarinë tuaj, shërbimin tonë, ose keni nevojë për ndihmë teknike, ju mund të na kontaktoni 24/7.

Ne jemi krenarë për fëdback-un e shkëlqyer nga klientët tanë, dhe kjo është një dëshmi e qartë e angazhimit tonë për ofrimin e një shërbimi me cilësi të lartë dhe për të përmbushur pritshmëritë e klientëve tanë. Jep edhe ti vleresimin tënd këtu.