Instalimi

Instalimet tek ne janë të shpejta dhe të lehta.

Zakonisht zgjasin rreth 1 orë dhe mund të rezervohen çdo ditë të javës, në një orar të përshtatshëm për ju.

Si të porosisni shërbimin e internetit në Abissnet

Ekzistojnë disa mënyra për të porositur shërbimin e internetit: përmes telefonit, online, personalisht etj.
Në varësi të asaj se sa shpejt dëshironi ta instaloni internetin, secila mënyrë vjen me grupin e vet të avantazheve dhe hapave që duhet të ndërmerrni.

call_FILL0_wght400_GRAD0_opsz24

Përmes telefonit

Porositja e shërbimit të internetit përmes telefonit është mënyra më e zakonshme dhe më e lehtë. Shpesh është e paqartë se cilat paketa janë të disponueshme në adresën tuaj dhe nëse kërkohet apo jo instalim profesional.

cast_FILL0_wght400_GRAD0_opsz24

Online

Porositë online janë bërë shumë popullore. Avantazhi kryesor i kësaj metode është se ju mund të zgjidhni saktësisht se cilin plan dëshironi në faqen e internetit të Abissnet dhe të shmangni bisedën me një shitës përpara se të zgjidhni produktin. Në shumicën e rasteve, duhet ta konfirmoni blerjen me një person të drejtpërdrejtë në telefon përpara se ai të planifikojë një instalim ose të aktivizojë shërbimin.

communication_FILL0_wght400_GRAD0_opsz24

Personalisht

Blerja e shërbimit të internetit personalisht është një opsion, duke supozuar se jeni në një zonë që ka dyqan Abissnet. Avantazhi i blerjes personalisht është se mund të flisni ballë për ballë me shitësit tanë dhe të bëni pyetje rreth shërbimit me një përfaqësues të trajnuar.

Si e rezervoni instalimin tuaj?

Telefononi 044 300 123

Group 166966