Ju mund të kryeni pagesat tuaja në:

Kërkesë ndërmjet paketave
që përmban Abissnet

Kalimi ndërmjet paketave të Abissnet

Kontaktoni Abissnet për të bërë ndryshimet e nevojshme të paketave që ju përmbani.

Ne ju informojmë rreth paketave të ndryshme dhe cila paketë interneti ju përshtatet më së mirë sipas nevojave që ju keni.

Pasi të keni plotësuar kushtet e nevojshme dhe të keni pranuar ndryshimin e paketës, ju do të merrni një konfirmim zyrtar nga Abissnet që tregon kalimin tuaj nga paketa që keni aktualisht në paketën e re.