Me More TV Abissnet, ju mund të shikoni programet tuaja të preferuara në Shqipëri dhe ne botë, kudo ku ndodheni, mjafton që të keni internet me fibër optike.

Kur udhëtoni jashtë Shqipërise, merreni box-in e More tv, është i vogël dhe i kollajtë për t’u futur në valixhe. Sapo të akomodoheni jashtë e keni internet, vendosni box-in e More tv Abissnet dhe shikoni kanalet tv për të cilat ju keni zgjedhur paraprakisht. Kështu merrni me vete një “copë Shqipërie”.

Përfitoni nga oferta Summer On !

Cilësia e lartë e internetit duhet të jetë për të gjithë.

Ne në Abissnet jemi të përkushtuar që t’u sigurojmë shërbime interneti me fibër optike, me paketa që ofrojnë shpejtësi dhe të përballueshme ekonomikisht për të gjithë klientët tanë.

Fibrat optike ofrojnë:

1
Shpejtësi të lartë për të siguruar një eksperiencë interneti që nuk krahasohet me asnjë teknologji tjetër ofrimi shërbimi.
2
Cilësi të shkëlqyer që ndihmon në shmangien e ndërprerjeve së lidhjes dhe shikimin e kanaleve tv me vështirësi.
3
Kapacitet më të lartë për të mbështetur nevojat tuaja të rritjes së shpejtësisë së internetit, si dhe të përdorimit të shërbimeve të tjera si More TV, VoIP, etj.
4
Shpejtësi të lartë për të siguruar një eksperiencë interneti që nuk krahasohet me asnjë teknologji tjetër ofrimi shërbimi.

Abissnet ka rrjetin më të mirë të fibrës optike në Shqipëri dhe ne jemi të lumtur t’u ofrojmë shërbim internetit me fibër optike të cilat do t'ju sigurojnë një eksperiencë të jashtëzakonshme në internet.