Përfitoni nga oferta Double Win !

Pse të zgjidhni shërbimin e Telefonisë Fikse nga Abissnet?

badge@2x
Cilësi e lartë

Ofrojmë cilësi të lartë të transmetimit të zërit dhe të mbajtjes së lidhjes së telefonisë.

Group 163515@2x
Shpejtësi

Me telefoninë fikse të Abissnet mund të bëni thirrje të shpejta dhe të përshtatshme për nevojat tuaja.

Group 163514@2x
Suporti 24/7

Suport teknik 24/7 për të gjithë klientët, në rast se hasni ndonjë problem me lidhjen e telefonisë.

discount@2x
Ofertat dhe paketat e ndryshme

Kemi një gamë të gjerë ofertash dhe paketash për telefoninë fikse, duke përfshirë ofertat të kombinuara edhe me internet dhe kanale tv.

piggy-bank@2x
Kosto të përshtatshme për shërbim të shkëlqyer

Me çmime të përballueshme të telefonisë fikse nga Abissnet mund të bëni një zgjedhje ekonomike për familjen ose biznesin tuaj.