Interneti Abissnet Super i Shpejtë

Interneti super i shpejtë është ideal për ata që kanë nevojë për një lidhje të fuqishme dhe të qëndrueshme për të përdorur shërbime si shkarkimi i madh i skedarëve, telefonatat video, transmetimi i televizionit dhe muzikës në kohë reale. Shpejtësitë e tilla të larta, midis 24Mbps dhe 300Mbps, u mundësojnë përdoruesve të shkarkojnë, transmetojnë dhe të përdorin aplikacione online në mënyrë të shpejtë dhe pa ndërprerje. Ky lloj interneti gjithashtu është i favorshëm për familjet dhe grupet e njerëzve që përdorin internetin në të njëjtën kohë, pasi ofron kapacitet mjaftueshëm për të mbështetur aktivitetet e tyre të ndryshme në rrjet.

Përfitimet e internetit super të shpejtë përfshijnë përvojën e përdorimit të internetit të shpejtë, kohë më të shkurtër për shkarkimin e skedarëve dhe e videove streaming, përgjigje më të shpejta në faqet e internetit, dhe më shumë mundësi për të përdorur shërbimet online me cilësi të lartë.

Interneti Abissnet Super i Shpejtë

Interneti super i shpejtë është ideal për ata që kanë nevojë për një lidhje të fuqishme dhe të qëndrueshme për të përdorur shërbime si shkarkimi i madh i skedarëve, telefonatat video, transmetimi i televizionit dhe muzikës në kohë reale. Shpejtësitë e tilla të larta, midis 24Mbps dhe 300Mbps, u mundësojnë përdoruesve të shkarkojnë, transmetojnë dhe të përdorin aplikacione online në mënyrë të shpejtë dhe pa ndërprerje. Ky lloj interneti gjithashtu është i favorshëm për familjet dhe grupet e njerëzve që përdorin internetin në të njëjtën kohë, pasi ofron kapacitet mjaftueshëm për të mbështetur aktivitetet e tyre të ndryshme në rrjet.

Përfitimet e internetit super të shpejtë përfshijnë përvojën e përdorimit të internetit të shpejtë, kohë më të shkurtër për shkarkimin e skedarëve dhe e videove streaming, përgjigje më të shpejta në faqet e internetit, dhe më shumë mundësi për të përdorur shërbimet online me cilësi të lartë.

Internet Abissnet Turbo i Shpejtë

Në botën e rrjetit, shpejtësia është çelësi për një eksperiencë të paharrueshme në internet. Dhe tani, me internetin turbo të shpejtë nga Abissnet, mund të arrini nivelin tjetër të shpejtësisë. Njihet edhe si internet gigabit, i cili, siç mund ta keni marrë me mend, ofron shpejtësi deri në 1Gbps (1000Mbps). Abissnet është partneri juaj i besueshëm për t’u shfaqur në botën e internetit me fuqinë e jetës së vërtetë.

Përvojeni përparësine e teknologjisë së avancuar fibër optike, që sjell shpejtësinë e dritës në shtëpinë tuaj. Kërkoni shpejtësi dhe gjeni mundësitë me internetin turbo të shpejtë nga Abissnet. Nisni udhëtimin tuaj në botën e rrjetit, ku një klikim shkakton një lëvizje të mahnitshme në botën e internetit.

A duhet të marr internet super të shpejtë apo internet të shpejtë?

Nuk e dini se cila shpejtësi e internetit që ju nevojitet? Ja sa kohë duhet për të shkarkuar një film HD (5 GB) me çdo shpejtësi

Me shpejtësi
150 Mb/s

5 GB do të shkarkohet
në rreth 5 minuta dhe
33 sekonda.

Me shpejtësi
500 Mb/s

5 GB do të shkarkohet
në rreth 1 minute dhe
40 sekonda.

Me shpejtësi
1 Gb/s

5 GB do të shkarkohet në
rreth 50 sekonda.

Te luash me internet super të shpejtë

Nëse keni një internet turbo me shpejtësi 1 Gbps, do të duhet të kalojnë rreth 3 minuta dhe 20 sekonda për të shkarkuar një lojë 25 GB.
Nëse keni një internet ultra të shpejtë me shpejtësi 500 Mbps, do të duhet të kalojnë rreth 6 minuta dhe 40 sekonda për të shkarkuar një lojë 25 GB.
Nëse keni një internet super të shpejtë me shpejtësi 150 Mbps, do të duhet të kalojnë rreth 22 minuta dhe 13 sekonda për të shkarkuar një lojë 25 GB.