Mbuloni shtëpinë me Wi-Fi super të shpejtë!

Rritja e kapaciteteve në internet ka sjellë një diskutim të vecantë në lidhje me kapacitetin WiFi sidomos në pikat e biznesit. Ne e dimë se ju keni nevojë për
mbulim më të mirë dhe kapacitet më të lartë WiFi.

Një planifikim i mirë dhe i detajuar nga Abissnet, një projekt i bërë mirë, pas një vizite në ambjentin tuaj do t’i japë zgjidhje të përshtatshme punës dhe biznesit tuaj. Teknikët e Abissnet kanë një përvojë dhe eksperiencë të gjatë dhe mund t’u japin shërbimin dhe zgjidhjen më të mirë WiFi. Ju lutemi konktakoni agjentin tuaj të shitjes ose suportin tonë për të prenotuar një vizitë në ambjentin tuaj për t’u dhënë zgjidhjen e duhur.

Ju jeni në rrugën e duhur për të tejkaluar kufijtë e mundësive të biznesit tuaj
me paketën e internetit + Kanale tv nga Abissnet. Na kontaktoni tani dhe do të shihni ndryshimin në mënyrën se si ndërtoni biznesin tuaj!

Ndërtuar për shpejtësi dhe besueshmëri.

Ne jemi ndërtuar për të ecur shumë shpejt gjatë gjithë kohës. Më shumë paketa që ofrojnë shpejtësi nga më të lartat deri në 1 Gb, shërbimi ynë sjell relaks për të gjithë familjen.

Ne jemi ndërtuar për fleksibilitet dhe vlerë të lartë gjithashtu. Lidh kontratë për 24 muaj ose 12 muaj me Abissnet! Ne kurrë nuk do ta ndryshojmë çmimin tuaj gjatë periudhës së kontratës. Pra, nëse jeni regjistruar për 12 muaj me një çmim x, ky është çmimi x që do të qëndrojë gjatë gjithë vitit.