Thirrjet Cmimi
Thirrjet brenda rrjetit Abissnet Falas
Thirrjet drejt numrave fiks Tirane 3.5 lekë/minutë
Thirrjet drejt numrave fiks të Shqiperise 5.5 lekë/minutë
Thirrjet drejt numrave mobile ne Shqiperi 12.5 lekë/minutë
Thirrjet Cmimi
Thirrjet brenda rrjetit Abissnet Falas
Thirrjet drejt numrave fiks Tirane 3.5 lekë/minutë
Thirrjet drejt numrave fiks të Shqiperise 5.5 lekë/minutë
Thirrjet drejt numrave mobile ne Shqiperi 12.5 lekë/minutë
Akoma me pyetje? Telefononi tani 044 300 123 dhe jepi përgjigje pyetjeve që ke.

Pse të zgjidhni shërbimin e Telefonisë Fikse nga Abissnet?

Cilësi e lartë

Ofrojmë cilësi të lartë të transmetimit të zërit dhe të mbajtjes së lidhjes së telefonisë.

Shpejtësi

Suport teknik 24/7 për të gjithë klientët, në rast se hasni ndonjë problem me lidhjen e telefonisë.

Suporti 24/7

Me telefoninë fikse të Abissnet mund të bëni thirrje të shpejta dhe të përshtatshme për nevojat tuaja.

Ofertat dhe paketat e ndryshme

Kemi një gamë të gjerë ofertash dhe paketash për telefoninë fikse, duke përfshirë ofertat të kombinuara edhe me internet dhe kanale tv.

Kostot e ulëta

Me çmime të përballueshme te telefonisë fikse nga Abissnet mund ta bëni atë një zgjedhje ekonomike për familjen apo biznesin tuaj.