Internet deri në 1 Gb!

Jeni kurioz se çfarë është shpejtësia 1 Gbps dhe pse do mund tju duhej?

Është shumë e thjeshtë: Sa më shumë Megabyte të keni (100Mb=1G?) aq më i shpejtë është internet me Abissnet në kompjuterin tuaj!

Abissnet, zgjidh me zgjuarsi. Qëndro gjithmonë i lidhur!

Zbuloni Paketën e Internetit Gigabit!Fibër Optike super e thjeshtë, ultra e besueshme!

Cfarë do të thotë shpejtësia gigabit për ju?

Paketa 1 Gb internet Abissnet në shtëpi ju mundëson shkarkime dhe ngarkime

më të shpejta, transmetim me cilësi super video dhe lojëra, pa vonesa dhe pritje.

Gigabit në shtëpi do të thotë gjithashtu se më shumë prej jush mund të jenë në linjë

menjëherë, pa asnjë ndërprerje. Mund të telefononi me Zoom, të shikoni Netflix, të

dëgjoni Spotify, të luani Call of Duty dhe të porosisni Deliver-në të njëjtën kohë.

Mund të lidhen shumë PC, disa paisje me wifi dhe shërbimi është top dhe as nuk i ndjen

fare shumë paisje në një shërbim interneti.