Routera Wireless per perdorim ne shtepi

AC8    /     AC1200 Dual-band Gigabit Wireless Router

 
CPU: 1 GHz CPU  
WiFi: Dual Band AC / MU-MIMO , kapacitet 1200Mbps me zgjedhje automatike per banden 2.4G dhe 5G. 
Antenat WiFi: 4 x 6dBi per nje mbulim maksimal te shtepise tuaj 
WAN: 1 porte 10/100/1000 Mbps, suporton shpejtesi deri ne 1 Gbps 
LAN: 3 porta 10/100/1000 Mbps, mund te lidhni pajisje qe kane nevoje per lidhje nga 100Mbps deri ne 1Gbps 
Mbulimi: Per shtepi me siperfaqe te medha, deri ne 20 pajisje te lidhura 
Plani Internetit: Sugjerohet per shpejtesi interneti deri ne 500Mbps 
*Garancia:  2,500 Leke
 
Tenda AC5 AC1200 Smart Dual-Band WiFi Router-Tenda-All For Better NetWorking

AC5    /     AC1200 Dual-band Wireless Router

 
CPU: 1 GHz CPU  
WiFi: Dual Band AC / MU-MIMO , kapacitet 1200Mbps 
Antenat WiFi: 4 x 5dBi per nje mbulim sa me te gjere te shtepise tuaj 
WAN: 1 porte 10/100/100 Mbps, suporton shpejtesi deri ne 100 Mbps 
LAN: 3 porta 10/100/100 Mbps, mund te lidhni pajisje qe kane nevoje per lidhje deri ne 100Mbps 
Perdorimi: Per shtepi normale, deri ne 15 pajisje. 
Plani Internetit: Sugjerohet per shpejtesi Interneti deri ne 100Mbps 
*Garancia:  2,000 Leke
 

F3    /     300Mbps Wireless Router

 
WiFi: 2.4G, 1 bande , kapacitet 300Mbps 
Antenat WiFi: 3 x 5dBi per nje mbulim normal te shtepise tuaj 
WAN: 1 porte 10/100 Mbps, suporton shpejtesi deri ne 100 Mbps 
LAN: 3 porta 10/100 Mbps, mund te lidhni pajisje qe kane nevoje per lidhje deri ne 100Mbps 
Mbulimi: Per shtepi me siperfaqe te vogla, deri ne 10 pajisje. 
Plani Internetit: Sugjerohet per shpejtesi interneti deri ne 40Mbps 
*Garancia: 1,500 Leke