Në Abissnet jemi të përkushtuar për të ofruar shërbim interneti me fibër optike, të shpejtë e të qëndrueshëm si dhe të përballueshëm ekonomikisht për të gjithë klientët tanë.

Por, ne nuk jemi vetëm një kompani internet- ne jemi një komunitet i madh përdoruesish. Programi ynë “Refero një mik” është programi ynë i zgjerimit të komunitetit tonë Abissnet. Kur referoni një mik në Abissnet, ju jo vetëm që ndihmoni një person tjetër të gjejë një shërbim interneti të shpejtë dhe cilësor, por edhe përfitoni një muaj shërbim interneti falas si referuesi. 

Mos e mbani sekretin vetëm per vete-ndihmoni miqte dhe familjarët tuaj të ndryshojnë në Abissnet

dhe të përfitojnë nga interneti me shpejtësi deri ne 1 Gbps dhe Shërbimi i dedikuar 24/7. Apliko & Përfito

Ju i tregoni mikut tuaj
për Abissnet dhe i sugjeroni të
marrë shërbimin tonë.

Ata zgjedhin
'Unë u referova' dhe futin
adresën tuaj të emailit.

Ju përfitoni
1 muaj internet
FALAS.