1. Baner në krye të faqes me text
Informacione
Mësoni rreth shpejtësive të internetit, lojërave dhe më shumë.

Interneti më i mirë për lojtarë

Cfarë është fibra optike?

Shpejtësia e ngarkimit kundrejt shkarkimit

Transferimi i linjës

Në kohën kur jeta jonë përqendrohet aq shumë në internet dhe teknologji, një internet i shpejtë dhe i besueshëm është më i rëndësishëm se kurrë më parë. Ne, në Abissnet, e kuptojmë rëndësinë e një interneti të shpejtë dhe të sigurtë në jetën tuaj dhe kemi bërë përpjekje të vazhdueshme për të ofruar shërbime cilësore të internetit për klientët tanë.

Në mënyrë që shtëpia juaj të jetë e lidhur se kurrë më parë, ne mund të ju ndihmojmë të identifikoni vendin më të mirë për vendosjen e ruterit tuaj, të konfiguroni internetin për të punuar më mirë nga shtëpia dhe të trasnferojme linjën kur lëvizni në një tjetër zone gjeografike. Kjo do t’ju lejojë të përdorni internetin me lehtësi dhe të përfitoni nga të gjitha mundësitë që ai ofron.

Me shërbimet tona të fibrave optike, ju mund të përfitoni nga një internet i shpejtë dhe i sigurtë, i cili mund të përdoret për shumë qëllime, duke filluar nga puna në shtëpi deri te shfletimi i internetit dhe lojërat online. Të gjitha këto mund të bëhen me një çmim të arsyeshëm dhe me një cilësi të garantuar nga Abissnet.

Teknologjia është bërë e thjeshtë

Gjuha e internetit, e mbushur me terma teknikë, mund të jetë konfuze. Nuk i njihni “bitet” tuaja nga “byte-t” tuaja? “Cookies” thjesht ju bëjnë të uritur? Le ta shpjegojme me mire çfarë do të thotë dhe si ndikon në internetin dhe Wi-Fi tuaj.

Teknologjia është bërë e thjeshtë

Gjuha e internetit, e mbushur me terma teknikë, mund të jetë konfuze. Nuk i njihni “bitet” tuaja nga “byte-t” tuaja? “Cookies” thjesht ju bëjnë të uritur? Le ta shpjegojme me mire çfarë do të thotë dhe si ndikon në internetin dhe Wi-Fi tuaj.