Detyrat

 • Kryen pritjen e Klientëve të cilat kanë ankesa ndaj çështjeve të ndryshme në lidhje me shërbimin e kontraktuar apo edhe me cilësinë e komunikimit me personelin e shoqërisë;
 • Garanton ndjekien dhe zgjidhjen përfundimtare të çdo ankese të paraqitur nga Klientët;
 • Prodhon pyetesore, statistika dhe analiza mbi kenaqesine e klienteve me sherbimin, komunikimin etj;
 • Ben sugjerime per permiresimin e kenaqesise se klienteve dhe punen e departamenteve.

Kualifikimet

 • Te kete perfunduar arsimin e larte preferohet Ekonomik dega marketing/menaxhim;
 • Te kete njohuri shume te mira te gjuhes Angleze. (preferohet te dije edhe gjuhe te tjera te huaja);
 • Eksperiencë në fushën e telekomunikacioneve, e preferueshme;
 • Te kete aftesi te mira komunikimi;
 • Te jete e afte per te punuar ne grup.

Te interesuarit te dergojne CV-te e tyre E-mail: b.njerezore@abissnet.al

 

  Na kontaktoni

  *Specifikoni Pozicionin e Punës që po aplikoni