Detyrat

 • Kryen bashkebisedim me klientet nepermjet telefonit duke ndjekur te gjithe hapat per evidentimin e problemit.
 • Regjistrimi i problemit te identifikuar ne sistemin pppoe duke hapur trouble ticket per cdo problem.
 • Kryen mbeshtetjen teknike ne kohe reale nepermjet telefonit.
 • Kryen analiza te defekteve dhe problemeve te regjistruar ne sistemin pppoe.

Kualifikimet

 • Te kete perfunduar arsimin e larte preferohet Ing Telekomunikacion.
 • Te njohe shume mire gjuhen angleze.
 • Te jete person energjik dhe ambicioz.
 • Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi.
 • Te mos kete problem te punuarit me turne.

Mirepresim te gjithe aplikantet qe permbushin kriteret e mesiperme.
email: b.njerezore@abissnet.al

Abissnet nxit zhvillimin e karrierave dhe promovon talentet!!

  Na kontaktoni

  *Specifikoni Pozicionin e Punës që po aplikoni