ABISSNET është kompani që kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit duke ofruar sherbimet Internet, Telefoni, Tv, Hosting, Domain, etj.

Për fuqizimin e personelit dhe zhvillimin e njësive, ne kërkojmë të punësojmë:

Menaxher Projekti.

Detyrat

 • Prezanton dhe shet produktet dhe sherbimet e kompanise tek klientet potenciale.
 • Ben studime mbi ofertat e konkurrenteve dhe propozon politika dhe strategji te reja.
 • Mban marredhenie duke i kontaktuar vazhdimisht klientet potenciale
 • Pergjigjet kerkesave specifike te klienteve.
 • Pergjegjes per mirembajtjen e marredhenieve me klientet aktuale dhe krijimin e marredhenjeve te reja
 • Mbikëqyr planifikimin, pasurimin dhe ekzekutimin e eventeve që kanë të bëjnë me projektin.
 • Zhvillon dhe ekzekuton plane ngjarjesh që përputhen me strategjinë e marketingut të kompanisë;

Kualifikimet

 • Të ketë aftësi të mira në shitje.
 • Te kete perfunduar studimet e larta. Pervoje ne pozicione te ngjashme.
 • Aftesi shume te mira komunikimi dhe organizimi.
 • Person energjik & krijues.
 • Njohuri shume te mira te gjuhes angleze te folur dhe te shkruar.

Te interesuarit te dergojne cv ne adresen elektronike : b.njerezore@abissnet.al

  Na kontaktoni

  *Specifikoni Pozicionin e Punës që po aplikoni