Abissnet është kompani që kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit duke ofruar sherbimet Internet, Telefoni, Tv, Hosting, Domain, etj.

Për fuqizimin e personelit dhe zhvillimin e njësive, ne kërkojmë të punësojmë: Agjent/e Promocioni.

Detyrat

  • Shpërndarja e broshurave sipas zonave;
  • Prezantimi i shërbimeve;
  • Lidhja e kontratave.

Kualifikimet

  • Të ketë aftësi të mira komunikuese;
  • Të ketë aftësi të mira në shitje.

Nese deshironi te aplikoni dergoni cv ne adresen: b.njerezore@abissnet.al

    Na kontaktoni

    *Specifikoni Pozicionin e Punës që po aplikoni