Si te paguaj Abissnet


  • Mbasi te klikoni ne butonin me siper ju do te drejtoheni ne faqen e sigurte te procesorit ku mund te kryeni pagesen me Karten tuaj Visa, Master Card.
  • Pagesa behet ne monedhen Leke, pa komisione dhe kosto te tjera.
  • Sherbimi aktivizohet ne kohe reale, nuk keni nevoje te lidheni ne telefon me suportin apo financen.