Ofertat e Internetit+TV

2 Muaj Internet+TV Dhurate


1. Parapaguaj 12 muaj sherbim me cmimin standart dhe perfito 2 Muaj Sherbim Dhurate dhe aktivizim falas.
2. Oferta eshte e vlefshme vetem per paketat e kombinuara Internet+TV.
3. Oferta eshte e limituar.

Paketat Internet+MoreTV Paketat Internet+Digitalb Paketat Internet+Tring