Ofertat e Internetit

2 ose 4 Muaj Internet Dhurate


1. Parapaguaj 6 muaj sherbim me cmimin standart dhe perfito 2 Muaj Dhurate dhe aktivizim falas.
2. Parapaguaj 12 muaj sherbim me cmimin standart dhe perfito 4 Muaj Dhurate dhe aktivizim falas.
3. Oferta eshte e vlefshme vetem per paketat Internet.
4. Oferta eshte e limituar.

Paketat e Internet