Përjetoni maksimumin me 3MorePlay


Shijoni nga rehatia e kolltukut, atë që do mund ta bënit vetëm përpara një kompjuteri, gjithashtu duke ndjekur kanale televizive pafund me një programacion të pasur me filma, dokumentarë, muzikë, art, kulturë etj.
Internet

Instaloni internetin më të shpejtë në Shqipëri duke zgjedhur Fibrën Optike apo ADSL, për ofertat më të mira dhe të lira në treg

Three Play More

Dekoderi Android i MoreTV, ju jep shumë më tepër se një listë kanalesh të përzgjedhur. Shndërrojeni TV tuaj në një kompjuter të vërtetë

Telefoni

Rizbuloni telefonin duke marrë telefoninë fikse me Abissnet dhe përftoni tarifat më të ulëta në treg, pa asnjë tarifë mirëmbajtjeje

More TV

Tarifat Zyrtare


Periudha Paketa Start Paketa Familje HD Paketa Sport HD Pajisje TV
1 Muaj 2090 lekë/muaj 2590 lekë/muaj 4290 lekë/muaj 4500 lekë
3 Muaj 1990 lekë/muaj 2490 lekë/muaj 4190 lekë/muaj 4000 lekë
6 Muaj 1890 lekë/muaj 2390 lekë/muaj 4090 lekë/muaj 3500 lekë
12 Muaj 1790 lekë/muaj 2190 lekë/muaj 3890 lekë/muaj 2500 lekë
Kontrate 18-mujore 2390 lekë/muaj 2790 lekë/muaj 4490 lekë/muaj Pajisje ne perdorim
Kontrate 24-mujore 2190 lekë/muaj 2590 lekë/muaj 4290 lekë/muaj Pajisje ne perdorim
Shpejtësi ADSL 4 Mbps 6 Mbps 8 Mbps
Shpejtësi Fiber 4 Mbps 10 Mbps 15 Mbps
Instalimi Falas Falas Falas
*Shpejtësia në varësi të teknologjisë që ju zgjidhni.
*Tarifë regjistrimi ADSL 1000 lekë, FALAS për parapagime 3-mujore ose më shumë.
*Ofertat janë të vlefshme për klientët e rinj dhe ekzistues.