Dergo e-mail:


Suport Teknik
24 orë në 7 ditë

Tel: + 355 44 300 001
E-mail:suport@abissnet.al

*Ju lutem, për çdo problem teknik, të telefononi vetëm këtë numër. Në rast se përgjigjet sekretaria telefonike, do të thotë që të gjithë operatorët janë të zënë dhe nqs lini mesazhin zanor, patjetër do telefonoheni në momentin e parë.


Departamenti Marketing
E Hënë - E Premte || 08:30 - 17:30 
E Shtunë - 09:00 - 13:00

E-mail: marketing@abissnet.al
Tel: +355 69 606 2384

Departamenti i Shitjeve
E Hënë - E Premte || 08:30 - 17:30 
E Shtunë - 09:00 - 13:00
Viber

Tel: +355 68 20 44 318
E-mail: sales@abissnet.al

Viber: 0689000855

Burimet Njerëzore
E Hënë - E Premte || 08:30 - 17:30 
E Shtunë - 09:00 - 13:00

Tel: +355 44 310 656
E-mail: b.njerezore@abissnet.al

Kujdesi ndaj Klientit
E Hënë - E Dielë || 08:30 - 23:00

Tel: + 355 44 300 001 
E-mail: kujdesi@abissnet.al

Recepsioni
24 orë në 7 ditë

Tel: + 355 44 300 003
E-mail: info@abissnet.al 

Abissnet Sh.a

Nipt: K01417001C
E-mail: info@abissnet.al  

EasyPay

Pagesat e shërbimeve Abissnet mund të kryhen në çdo pikë EasyPay