Abissnet Logo
 

More TV


Shërbim më i ri nga Abissnet OTT (Over-The-top) një formë e re dhe moderne e shpërndarjes së sistemit televiziv dhe shërbimit video në përgjithësi. Interaktivitet dhe fleksibilitet i larte si ne pajisjet smart me system android.MoreTV - Kombinimi perfekt i Televizionit tuaj me Internetin.

Rreth More TV

Me ardhjen e dekoderit inovator MoreTV, ofruar ekskluzivisht nga Abissnet, mund të shikoni qindra kanalet më të mira shqiptare e ndërkombëtare dhe njëkohësisht të përdorni televizorin tuaj si një kompjuter të vërtetë. Sistemi Android, e kthen televizorin tuaj në një pajisje smart, falë aplikacioneve më të njohura, të cilat ju japin mundësinë të navigoni lehtësisht në internet, të hapni video në Youtube, të komunikoni me miqtë tuaj në Skype, ndiqni lajmet më të fundit nga portalet WEB , e një pafundësi mundësish që vetëm interneti ofron.

Pa nevojë për kabuj dhe me një sinjal të qëndrueshëm, MoreTV, një pajisje e vogël e kompakte, ju mundëson marjen e sinjalit nëpërmjet internetit Wireless, kudo që e dispononi, duke falur fleksibilitet lëvizjeje në çdo kohë. MoreTV - Kombinimi perfekt i Televizionit tuaj me Internetin.

AVANTAZHET

  • Ndërfaqe Android me inovacionin e dekoderit të MoreTV.
  • Dekoderi më fleksibel në treg, me mundësimin e lidhjes me internet Wireless. (Pa nevojë për kabuj lidhës apo antenë).
  • Me një mouse dhe tastierë lehtësisht të konfigurueshme, përdorni TV-në tuaj, porsi një kompjuter.
  • Mundësi e një videotekë virtuale në shtëpinë tuaj.
  • Regjistrimi i emisioneve tuaja të preferuara, për transmetim të mëvonshëm.
  • Pandikueshmëri nga agjentë atmosferikë
  • Cilësi dhe qëndrueshmëri maksimale transmetimi High Definition (HD) në çdo kohë.
  • I thjeshtë në përdorim për çdo moshë dhe preferencë.

Paketat Internet + DIGITALB


Per abonimet 12 mujore 1 muaj falas

Internet + Digitalb Fillestare Familjare Premium
5/1 Mbps 1,900 L 2,200 L 3600 L
10/1 Mbps 2,200 L 2,500 L 3,900 L
20/5 Mbps 2,700 L 3,000 L 4,400 L
50/5 Mbps 3,200 L 3,500 L 4,900 L
100/5 Mbps 4,200 L 4,500 L 5,900 L

*Çmimet e mësipërme përfshijnë TVSH-në

Paketat Internet + TRINGPer abonimet 12 mujore 1 muaj falas

Internet + Tring Baze Baze + Sport Plote + Sport
5/1 Mbps 1,700 L 1,900 L 2,200 L
10/1 Mbps 2,000 L 2,200 L 2,500 L
20/5 Mbps 2,500 L 2,700 L 3,000 L
50/5 Mbps 3.000 L 3,200 L 3,500 L
100/5 Mbps 4,000 L 4,200 L 4,500 L
*Çmimet e mësipërme përfshijnë TVSH-në