Internet


Ne sjellim te ju internetin me te shpejte dhe me te sigurte ne Shqiperi ne te tre format e tij te lidhjes: ADSL2+, FNSH dhe Wireless. Me nje infrastrukture teknologjike moderne qe mundeson nje sinjal pa luhatje, shpejtesi reale dhe kapacitete te medha transmetimi.

OFERTA PROMOCIONALE E VERES

Mountain View

Gjenerata me e re e teknologjise ADSL2+

ADSL2+, Annex M eshte gjenerata me e re e teknologjise ADSL. Midis te tjerash ajo sjell avantazhe, si: kapacitet disa here me te larte ne download dhe upload, cilesi linje te garantuar per largesi me te medha, etj.

Oferta Promocionale

Paketat ADSL 4 ADSL 8 ADSL 12
Download 4 Mbps
8 Mbps
12 Mbps
Upload Upload1 Mbps Upload1 Mbps Upload1 Mbps
3 Muaj + 1 Muaj FALAS 5,070 L (Total ) 5,670 L (Total ) 7,470 L (Total )
6 Muaj + 2 Muaj FALAS 10,140 L (Total ) 11,340 L (Total ) 14,940 L (Total )
12 Muaj + 4 Muaj FALAS 20,280 L (Total ) 22,680 L (Total ) 29,880 L (Total )
Regjistrimi 0 Lekë 0 Lekë 0 Lekë
Instalimi 0 Lekë 0 Lekë 0 Lekë
*Çmimet e mësipëme përfshijnë pajisjen
*Çmimet e mësipërme përfshijnë TVSH-në
*Ofertat jane te vlefshme per klientet e rinj dhe ekzistues.

Tarifat Zyrtare

Paketat ADSL 4 ADSL 8 ADSL 12 ADSL 16 ADSL 20 Pajisje
Download 4 Mbps
8 Mbps
12 Mbps
16 Mbps
20 Mbps
-
Upload Upload1 Mbps Upload1 Mbps Upload1 Mbps Upload1 Mbps Upload1 Mbps -
1 Muaj 1,690 leke 1,890 leke 2,490 leke 3,490 leke 4,490 leke 3,500 leke
*Çmimet e mësipërme përfshijnë TVSH-në

Revolucioni i fibres optike tashme eshte i prekshem

Perfitoni nga shpejtesia e internetit Abissnet me teknologjine me te fundit ne treg, Fibren Optike. Revolucioni i fibres optike, i cili deri para pak kohesh ishte nje privilegj vetem per biznese, tashme mund te behet nje realitet i perditshem ne shtepite tuaja.

Avantazhet:
- Shpejtesi deri ne 100 Mbps;
- Bandwith i gjere;
- Mungese interferencash ne linje;
- Teknologjia me e shpejte me lehtesine me te madhe te instalimit

Oferta Promocionale

Paketat Fiber 5 Fiber 10 Fiber 15
Download 5 Mbps
10 Mbps
15 Mbps
Upload Upload2 Mbps Upload5 Mbps Upload5 Mbps
3 Muaj + 1 Muaj FALAS 5,070 L (Total ) 5,970 L (Total ) 7,470 L (Total )
6 Muaj + 2 Muaj FALAS 10,140 L (Total ) 11,940 L (Total ) 14,940 L (Total )
12 Muaj + 4 Muaj FALAS 20,280 L (Total ) 23,880 L (Total ) 29,880 L (Total )
Regjistrimi 0 Lekë 0 Lekë 0 Lekë
Instalimi 0 Lekë 0 Lekë 0 Lekë
*Ofertat jane te vlefshme per klientet e rinj dhe ekzistues.
*Çmimet e mësipëme përfshijnë pajisjen.
*Çmimet e mësipërme përfshijnë TVSH-në

Tarifat zyrtare

Paketat Fiber 5 Fiber 10 Fiber 15 Fiber 25 Fiber 50 Fiber 100
Download 5 Mbps
10 Mbps
15 Mbps
25 Mbps
50 Mbps
100 Mbps
Upload Upload2 Mbps Upload5 Mbps Upload5 Mbps Upload5 Mbps Upload5 Mbps Upload10 Mbps
1 Muaj 1,690 leke 1,990 leke 2,490 leke 3,490 leke 5,990 leke 9,990 leke
*Ofertat jane te vlefshme per klientet e rinj dhe ekzistues.
*Çmimet e mësipërme përfshijnë TVSH-në

Sherbimi Abissnet Wireless eshte pershtatur per nevojat tuaja

Sherbimi Abissnet Wireless eshte pershtatur per nevojat e lidhjes ne vende qe ende nuk arrihen nga rrjeti ADSL 2+, dhe Fiber Optike i Abissnet, por dhe i rrjeteve te tjera. Per shkak te kufizimeve te teknologjise, shpejtesite e garantuara nga Wireless jane me te uleta sesa nga Abissnet ADSL 2+. Kur zona e nje perdoruesi ABISSNET Wireless arrihet nga rrjeti ADSL, ky i fundit, ka opsion te konvertohet ne ADSL 2+, PA ASNJE PAGESE SHTESE!

Oferta Promocionale

Paketat Wireless 1 Wireless 2 Wireless 4
Download 1 Mbps
2 Mbps
4 Mbps
Upload Upload512 Kbps Upload1 Mbps Upload1 Mbps
3 Muaj + 1 Muaj FALAS 5,070 L (Total ) 5,670 L (Total ) 7,470 L (Total )
6 Muaj + 2 Muaj FALAS 10,140 L (Total ) 11,340 L (Total ) 14,940 L (Total )
12 Muaj + 4 Muaj FALAS 20,280 L (Total ) 22,680 L (Total ) 29,880 L (Total )
Regjistrimi 0 Lekë 0 Lekë 0 Lekë
Instalimi 0 Lekë 0 Lekë 0 Lekë
*Çmimet e mësipëme përfshijnë pajisjen.
*Çmimet e mësipërme përfshijnë TVSH-në.
*Ofertat jane te vlefshme per klientet e rinj dhe ekzistues.

Tarifat Zyrtare

Paketat Wireless 1 Wireless 2 Wireless 4 Wireless 6 Wireless 8
Download 1 Mbps
2 Mbps
4 Mbps
6 Mbps
8 Mbps
Upload Upload512 Kbps Upload1 Mbps Upload1 Mbps Upload1 Mbps Upload1 Mbps
1 Muaj 1,690 leke 1,890 leke 2,490 leke 3,490 leke 4,990 leke
*Ofertat jane te vlefshme per klientet e rinj dhe ekzistues.
*Cmimet e paisjes fundore:
Per parapagimet 1 mujore 9,500 L
Per parapagimet 3 mujore 8,500 L
Per parapagimet 6 mujore 6,500 L
Per parapagimet 12 mujore 6,000 L
*Çmimet e mësipërme përfshijnë TVSH-në.