Ofertat e biznesit


Mbështesim biznesin tuaj duke ofruar shërbimin më cilësor në treg. Abissnet ka patur dhe vazhdon të ketë si partnerë dhe klientë, bizneset dhe institucionet më të rëndësishme në Shqipëri - një eksperiencë dhe marrëdhënie afatgjatë që ka vendosur theksin tek qëndrueshmëria, cilësia dhe garancia e shërbimit. Ne besojmë në suksesin tuaj.
transparent image

Broadband connection

transparent image

Dark Fiber

transparent image

Data Transmission

transparent image

Voice whole sale

transparent image

Hosting

transparent image

Telehousing Services

transparent image

Fiber optike

transparent image

Adsl

transparent image

Wifi