Ofertat e biznesit
Ju jeni UNIK

Rreth Nesh


Pranë jush prej 15 vitesh duke garantuar cilësi maksimale të shërbimit. Në një kohë ku telekomunikacioni është bërë domosdoshmëri e pashmangshme e përditshmërisë, është prioriteti ynë t’u përgjigjemi nevojave tuaja në kohe reale dhe me fjalen e fundit të teknologjisë.

Sherbime


Internet

Ne sjellim te ju internetin më të shpejtë dhe më të sigurtë në Shqipëri në të tre format e tij: ADSL2+, FNSH dhe Wireless. Me një infrastrukture teknologjike moderne që mundëson një sinjal pa luhatje, shpejtësi reale dhe kapacitete të mëdha transmetimi.

More TV

Shërbim më i ri nga Abissnet OTT (Over-The-top) një formë e re dhe moderne e shpërndarjes së sistemit televiziv dhe shërbimit video në përgjithësi. Interaktivitet dhe fleksibilitet i lartë si në pajisjet smart me sistem Android.

Telefoni

Telefonia Abissnet është telefoni fikse me shtrirje në të gjithë Shqipërinë. Ajo përdor teknologjinë më të fundit VoIP, me cilësinë më të lartë të zërit, për të ofruar shërbimin e telefonisë fikse me kostot më të ulëta.